Xpero organiseert Oppe Groos - 5 juni - Café Sjrake

Dat ‘Oppe Groos’ niet alleen de plek is waar het ‘Roeëdmoos’ groeit, is ondertussen wel bekend in Roggel en omstreken. Onder deze naam wordt door bigband Xpero ondertussen al enkele jaren een muziekfestival georganiseerd waar diverse bands optreden die op de een of andere manier een link hebben met de bigband. Na een onderbreking van twee jaar vanwege de perikelen van het Covid-19 virus, willen we de draad weer oppakken. De datum staat al vast: 5 juni 2022. De locatie is natuurlijk ook dit jaar weer de ‘groos’ bij café Sjrake op de Laak in Roggel. Welke bands of groepen naast Xpero zullen optreden wordt binnenkort bekendgemaakt. Zet de datum alvast in de agenda, want het wordt weer een fantastisch muzikaal spektakel.

Zondag 6 november 2022

Hobby- en Creativiteitsmarkt ‘Creatief 2022’ zaal La Rochelle te Roggel

Na een stop van 2 jaar door Corona organiseert Stichting Cultureel Roggel/Bigband Xpero weer haar bekende hobby- en creativiteitsmarkt ‘Creatief 2022’. Deze overdekte markt vindt plaats op zondag 6 november a.s. in zaal La Rochelle. 

Bent u een hobbyist en wilt u graag uw creaties aan het publiek tonen, demonstreren, verkopen of workshops geven neem dan contact met ons op via markten@xpero.nl.

De markt is geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

De entree bedraagt € 2,50.