Optredens

Zaterdag 30 december gaan we in Eindhoven in hotel Fifth een bruiloft opluisteren. Op speciaal verzoek van onze saxofonist Jan Hendriks. We zijn druk aan het repeteren om er een spetterend optreden van te maken.

Our story

1 januari 2024 –  Nieuwjaarsreceptie La Rochelle – Wij gaan de feestelijkheden opluisteren met mooie muziekarrangementen.

Markten

Zondag 5 november 2023 – Hobbymarkt 2023 – La Rochelle, Roggel

Evenementen 2023

Zaterdag 16 september op een vol Munsterplein een mooi concert op de kiosk met onze bekende nummers. Mooi weer en enthousiast publiek dat op het terras zittend en voorbij lopend hebben genoten van onze klanken.  

Zondag 10 september.  Muzikale ondersteuning bij heropening LaRochelle in Roggel. Kort maar krachtig.

Zaterdag 8 juli hebben we bij Stichting Emmaus Perspectief in Swalmen een optreden gegeven op de  mooie intieme binnenplaats. Een erg warme dag met 32 graden. Gelukkig voldoende overkapping en parasols om het vol te houden. Volgend jaar gaan we in de reprise want we zijn weer uitgenodigd.

28 mei Eerste Pinsterdag – het moment voor onze traditionele Oppe Groos. Een perfecte dag voor de verschillende  groepen om voor een wisselend publiek en  speelstijlen op te treden. De aftrap door Bigband Overload onder leiding van Hub Boesten  gevolgd door jazz combo Rogus. Wij – bigband Xpero – hebben de 3e sessie voor onze rekening genomen. De dag werd op mooie wijze afgesloten door Greenfield.  We proberen de traditie van het zoeken naar gezelschappen waarin ook spelende leden van Xpero zitten in leven te houden. Tot volgend jaar 19 mei Eerste Pinksterdag.

1 april in de Sjor van LaRochelle  – samen met Studenten Bigband Nijmegen een spetterende avond voor een select gezelschap. Verschillende stijlen met voor ieder wat wils.

Zondag 1 januari 2023 hebben we de “hernieuwde” Nieuwjaarsborrel in LaRochelle opgeluisterd. Bijzonder gezellig en we hebben ons laten horen.  Een mooi optreden waarvan het publiek heeft genoten.